sos

Když pleť volá SOS

Pokud patříte mezi ty, co mají pleť staženou a podrážděnou, jakmile ji po čištění nenatřou hned krémem, stopro budete chtít tohle číst. Na vysušenou pleť trpím snad odjakživa. Je sice pravda, že mi každý chválí, že mám hezkou pleť, ale fakt to není jen tak. Takže jsem si říkala, že napíšu tip pro ty z vás, kterým se kůže bez krému okamžitě stahuje a rudne. Byl to kdysi i můj případ. To, co používám není ani drahé, takže myslím, že budete spokojené.

Moje TOP věci nejen pro tento týden jsou:

1.) Odličovací emulze na oči od Mixy – to je snad první přípravek, po kterém nemám červené oči a nemám pocit, že musím urvat všechny řasy, když si je odličovacím tampónem třu

2.) Odličovací mléko – ano, opět od Mixy (fakt mi sedí) – jemné a hydratační a stačí ho fakt malinko

3.) Micelární voda Mixa pro citlivou pleť – vůbec nevysušuje

Nejedu ale jen v Mixe. Nedávno jsem si koupila Beautybox z časopisu Health and Beauty. Některé věci mě tam teda vůbec nezaujaly, ale neskutečná pecka je Retinol3 od Medik8. Je to proti vráskám. Ten používám na doporučení jednou za tři dny, protože je prý dost silný. O tom ale napíšu příště.

5.) Když se vpije Retinol, tak se natřu krémem s 25% oleje. Obličej i krk. Jo, opět Mixa :wacko: Ten krém ale miluju! Používám ho posledních pár let a i když jsem dostala nebo koupila krémy od dražších značek a převyšovaly několikrát jeho hodnotu (no – není to těžké – stojí asi 220 korun) nikdy nebyly tak dobré jako je tento. Pleť je po něm hezky nacucaná.

6.) No a pozor! Konečně se dostávám k věci, která mi udělala tento týden radost. Je to krém, který začíná mému oblíbenému konkurovat. Kamarádka, se kterou jsem se dlouho neviděla, mi přinesla dárek – mrkvový krém od značky Doctor Eckstein. Neskutečnej! Krásně vypíná pleť a přemýšlím, že jej budu střídat s tím mým oblíbeným. Opravdu mne nadchnul. ;-) Kdybyste jej chtěly, holky, vyzkoušet, tak se vejdete do pětistovky, což si myslím, že je pořád skvělá cena.

No a odzkoušenou mám i jednu fajn věc, co vám krásně projasní obličej. Psala jsem o ní tady  Pro unavené maminky: Jak mít svěží pleť

Samozřejmě budu ráda, pokud i vy nám napíšete vaše oblíbené přípravky na obličej! ;-) Ráda se inspiruju a třeba se díky vám zamiluju do něčeho dalšího ;-)

IMG_20170127_085544_244

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky