lekarna

Tip na levnější lékárnu! Vitamíny, Beba i kosmetika

Docela by mě zajímalo, jestli dáváte přednost klasické lékárně, kde vám hnedka poradí a nebo e-lékárně, kde si můžete informace sami nastudovat a přečíst. Už jsem vám v minulosti říkala, že u nás chodím do lékárny vlastně docela ráda. Většinou tam teda s dětmi chodíme pro pitíčka s brčkem, když jdeme ze školky :D Když ale potřebuju, dámy lékárnice mi vždycky poradí podle toho, jak daná věc funguje/nefunguje. Ale často mám prostě pocit, že se vám v jiných lékárnách snaží nacpat to nejdražší a je jim jedno, jestli bude stát výsledek za to a nebo jestli vyhodíte peníze oknem.

Hodně věcí nakupuju na internetu. Hlavně – já si léky příliš nekupuju, protože na spoustu věcí využíváme esenciální oleje. Nedávno mi přišel balík z Benu. Možná si ještě pamatujete stores, které jsem natáčela a když to vezmu kolem a kolem, na netu prostě objednávám radši. Řešila jsem nový krém na obličej a už dlouho jsem pokukovala po La Roche-Posay. Zrovna u těchto věcí, jako je kosmetika, si to radši přečtu sama v klidu na stránkách lékárny přímo z gauče než stát v lékárně plné bacilů. Zvlášť teď.

Napadlo mě ten článek napsat hlavně proto, protože jsem si v Benu před časem objednala sprchový olej od Biodermy Atoderm. Když jsem dávala stories, spousta z vás mi psala, že ho máte a že ho milujete. A už vím, proč!!! Je boží a pro nás sucháčky, co v zimě trpíme na extrémně vysušenou pleť, je fakt neskutečnej a navíc ta vůně je fakt úžasná. Já nemám ráda extrémně výrazný vůně u sprchových gelů. Takže díky, že jste mi doporučily, holky, tohle! Doporučuju dál! Najdete ho tady BIODERMA Atoderm. A ještě poznámka: Přípravek neobsahuje parabeny, konzervanty, mýdlo, barviva! Vůně je opravdu nevtíravá a moc příjemná.

No a pak mám ještě tip pro ty z vás, co máte suchý obličej. Krém od La Roche-Posay Nutritic je konzistenčně hebkej a hutnej tak akorát. Já bych teda snesla ještě to trošku větší hutnou “kejdu” :D ale já jsem fakt extrém. Myslím, že pro 90% lidí, co mají suchou pleť, je úplně dostačující. Já jsem trošku tomhle magor a tak si do něj ještě pro větší hydrataci kapu olej Ylang Ylang.

Jinak ještě jsem si všimla, že tam mají říjnovou slevovou nabídku, kde je v akci Beba, různé vitamíny a přípravky od Weledy. Tak mrkněte. Třeba ušetříte. Teď před Vánoci se to hodí.

A tobě, Benu, děkuju za balík!

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky