M-T-16-200

Haló, je tu mega soutěž! Tyto výhry musíte mít!

A je to tady! To, že pro vás rády vyhlašujeme soutěže, to už víte, ale tentokrát je to ještě o level lepší. Vyhlašujeme mega soutěž! Nevyhrajete milión, to až možná někdy v budoucnu :rose: , ale pokud se do naší soutěže zapojíte a budete mít štěstí, můžete vyhrát úžasné ceny, které stopro udělají radost vám i vašim dětem. A výherců bude hned několik. To, aby se vám soutěžilo ještě lépe. :yahoo:  

Ale už nenapínáme. O co tedy můžete soutěžit.

  • Holky, zbystřete, jednou z výher je rtěnka Babor, kterou to natřete všem. Vážně! Kamarádky vám budou závidět a chlapi z vašich rtů nespustí oči. Rtěnka je šetrná a když máte super odstín, nemůžete šlápnout vedle. Mimochodem my pro vás máme odstín luxusní!  :good:
  • Soutěží se také o konjakové špagety. Asi jste si všimli, že Terka s produkty z konjaku Perfect Products hubla. Některé z vás dokonce psaly, že byste je chtěly taky vyzkoušet, tak teď máte možnost. ;-) Jako bez tuku, cukru, lepku a s vysokým obsahem vlákniny, co víc si přát. :yahoo:  
  • Radost budou mít rodiče, kteří mají dceru. Vyhrát totiž můžete úžasnou koupací panenku My First Baby Annabell plus dupačky a čepičku. Panenka skvěle rozvíjí u dětí empatii a smysl pro odpovědnost. A ti rodiče, co mají doma chlapce, můžou panenku třeba darovat „nevěstě“ svého synka. :heart:  

Asi si říkáte, že by to chtělo taky výhry ukázat. Ano, máte pravdu, to by chtělo.  ;-)   Na to jsme samozřejmě myslely a natočily jsme pro vás video, ve kterém je všechny najdete a dozvíte se i kolik výherců je a co který výherce vyhrává. Mrkněte na to.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Jako vždy článek se soutěží nasdílet a do komentáře pod článek U NÁS NA FACEBOOKU napsat jen: Sdílím. Toť vše. Losovat budeme cca za 14 dní  ;-)  

Přejeme všem hodně štěstí! :bye:  

 

 

Informace o autorovi

matkyvnesnazich
matkyvnesnazich
Autor s 51 příspěvky
Více informací o matkyvnesnazich

Další příspěvky

2 Komentáře

  • Květa Švestková 27. dubna 2017 17:40

    Sdilim

     
  • Jak se rodily naše nové fotky! – Matky v nesnázích
    28.4.2017 - 6:00