hubnuti

JOJO efekt: Jojo nebo nene?

Asi před měsícem jsem vydávala článek o tom, že budu měsíc zkoušet konjakovou rýži, konjakové těstoviny,  nápoj Perfect slim D a Q shake (článek najdete tady). Testování je u konce a rozhodla jsem se s vámi o to podělit.

Rozkouskuju to tak, abyste se v tom, neztratili ;-) Hned ze začátku musím říct, že nejsem člověk, který by vydržel jakoukoliv dietu a vzdal se čokolády. Pokud nás čtete pravidelně, stopro jste to museli zaregistrovat!! A asi by vám to potvrdila i každá moje kamarádka. Někdy jím, s prominutím, nezdravě jako pra*e. Jenže plavková sezona se blíží a já fakt nesnáším plavky! Opravdu z duše je nesnáším. Takže jsem chtěla dát dolů pár kil tak, že otestuji tohle:

Konjaková rýže a těstoviny:

Konjaková rýže mi zachutnala hodně, těstoviny o trošku méně ( i když nechápu proč, když oba produkty chutnají stejně a mají jen jiný tvar). Především jde ale o to, že tyto přílohy jsou fakt super, pokud chcete zhubnout. Neobsahují cukr, tuk, lepek, ani sóju a na 100 gramů mají méně než 12 kalorií! Obsahují vlákninu glukomanan. Rýže mi vyhovovala víc, protože se do ní dala zamíchat jakákoliv omáčka a napadalo mě k tomu prostě víc receptů. Jak se říká, že to, jak vypadá vaše břicho není tak ani o cvičení, ale o stravě, kterou jíte, musím říct, že břicho se opravdu díky tomu zmenšilo. (a to jsem tyto přílohy nejedla každý den)

Perfect Slim D

Chutná to pomerančově a pije se to deset až dvacet minut před jídlem. Mělo by to zahnat hlad a zbavit vás chuti na sladké. Když to vypijete hned, je to jako byste pili pomerančovou šťávu, když na nápoj zapomenete, tak zhoustne a rosolovatí. Já s tím problém neměla tak nebo tak. Chutnal mi, takže jsem to moc neřešila a opravdu – celý měsíc jsem se obešla bez čokolády a fakt jsem na sladké neměla chuť. Čeho jsem se ale bála, bylo to, abych se ve chvíli, kdy nápoj pít přestanu, neutrhla ze řetězu a nesežrala úplně všechno, co mi přijde do cesty. Tak prosím vás – nepiju to asi deset dní a zatím dobrý. Tedy  – nějaké to sladké jsem si už dala, ale nijak zásadně se to nevymyká normálu.

Q shake

Musím říct, že tento nápoj mě zaujal nejvíc a soudě dle vašich reakcí k fotce, co jsem dávala na Facebook a Instagram, vás taky! (objednávala spousta z vás a to mi připomíná, že jste mi slíbily, holky, že mi dáte vědět, jak vám to chutná!) Pro ty z vás, které neví, o co jde: Lžíci nebo dvě toho prášku smícháte s mlékem (ale můžete i s vodou) a je to bezva věc, pokud se cítíte unavení a potřebujete doplnit živiny. Obsahuje to Quinou, vitamíny, minerály a vyšší mastné kyseliny.

No a jak to zabralo? Dala jsem dolů tři kila. Ano, vím, že tři kila se dají zhubnout i bez toho, ale musím říct, že mě to fakt nakoplo k lepšímu stravování, necítila jsem se nacpaná a začala jsem se cítit líp. Tak uvidíme, jak ty plavky padnou. Jestli “na těsno” nebo “na volno” :scratch:

Jinak pokud vás to zaujalo, na info o produktech můžete mrknout na perfectproducts.cz. Taky jsme vám chtěly udělat radost a tak za pár dní vyhlásíme soutěž!

IMG_20170409_213552_760

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky