vlasy

Jak jsem si dala do kupy vlasy

Je to přesně dva měsíce, co jsem si postěžovala na to, že mi vypadávají vlasy a že mi jich část asi vyloženě odpadla. V tu dobu jsem snad už každý den nosila vlasy v drdolu (pokud se tak dá říkat rychlému motanci z neprotaženého culíku gumičkou) nebo jakkoliv sepnuté, protože to byla katastrofa a nemohla jsem se na to dívat. Pořád jsem si do nich sahala, kontrolovala, nečechrávala a naháněla objem. Zbytečně. Fakt jsem si přála, aby se daly nějak dohromady. Síla sociálních sítí je naštěstí mocná a představte si, že ještě v ten den, kdy jsem si vám postěžovala, se mi ozvali z jednoho e-shopu, jestli nechci na zkoušku poslat šampon, sérum a vitamíny. Pokud budu spokojená, budou rádi za zmínku třeba ve stories na Instagramu nebo Facebooku.

No a když jsem vám dala do stories video od kadeřníka, kam jsem šla po dvou měsících mimochodem s asi třícentimetrovými odrosty, mi přišla zpráva od mojí sledující: “Ahoj Tery, čím jsi docílila, že se ti vlasy daly do kupy a přestaly se lámat?”

“Ono to jde vidět?! Ono to jde fakt vidět,” říkala jsem si. Mně se zdálo, že jsou lepší, ale že si toho všimne i někdo jinej, tak to asi opravdu znamená, že jsou lepší a tak vám to tedy píšu, protože pokud řešíte stejný problém, chci vám pochopitelně pomoct a za druhé bych ráda poděkovala Lucce, která mě za e-shop vitar.cz kontaktovala, protože jinak bych fňukala pořád.

No a pokud jste v kelu s vlasama jako já dva měsíce zpátky, tak tady jsou linky na ty zázraky, co jsem používala :) U šamponu mi přišlo už po prvním umytí, že mi nahodil objem a myju si s ním vlasy moc ráda. Necháte minutu působit a opláchnete. Sérum dávám 2-3x týdně, podle toho, jak si vzpomenu. No a vitamíny – upřímně přiznávám, že jsem na ně lempl, takže pokud je budete brát fakt pravidelně a ne jako já jednou za uherák, výsledný efekt bude určitě mnohem, mnohem lepší než u mě.

Vitamíny

Šampon a sérum

9FA9AE65-B096-4FAB-97CF-A44EC2491ABA

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky