Někdy prostě nestíhám a potřebuju udělat něco hodně rychlého. Nedávno jsem vám dávala fotku špeclí se zelenými fazolkami a hodně jste se na to ptali. No – domácí těsto na ně nedělám. Kupuju je v Lidlu, takže to berte spíš jako tip, kde koupit dobré špecle. Ale ten zbytek, ten už dělám sama. Normálně bych sem ten recept ani nedávala, když jsou ty špecle koupené, ale ptali jste se… Takže:
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
balení špeclí
balení schwarzwaldské šunky
žampiony
zelené fazolky
velký stroužek česneku
Parmezán / Grana Padano
JAK NA TO:
Na olivovém oleji opečte Schwarzwaldskou šunku nakrájenou na kostičky, česnek na kostičky, žampiony na plátky a fazolky. Spetzle se vaří asi minutu v horké vodě. Jakmile jsou uvařené, vhoďte je do pánve k ostatním ingrediencím a chvíli restujte. Nahoru můžete dát parmezán nebo nemusíte. Chutná mi to s ním i bez něj Tak a příště už pochopitelně bez polotovaru!