špecle

RECEPT: Špecle s fazolkami – rychlovka za 5 min!

Někdy prostě nestíhám a potřebuju udělat něco hodně rychlého. Nedávno jsem vám dávala fotku špeclí se zelenými fazolkami a hodně jste se na to ptali. No – domácí těsto na ně nedělám. Kupuju je v Lidlu, takže to berte spíš jako tip, kde koupit dobré špecle. Ale ten zbytek, ten už dělám sama. Normálně bych sem ten recept ani nedávala, když jsou ty špecle koupené, ale ptali jste se… Takže:

CO BUDETE POTŘEBOVAT:

balení špeclí

balení schwarzwaldské šunky

žampiony

zelené fazolky

velký stroužek česneku

Parmezán / Grana Padano

JAK NA TO:

Na olivovém oleji opečte Schwarzwaldskou šunku nakrájenou na kostičky, česnek na kostičky, žampiony na plátky a fazolky. Spetzle se vaří asi minutu v horké vodě. Jakmile jsou uvařené, vhoďte je do pánve k ostatním ingrediencím a chvíli restujte. Nahoru můžete dát parmezán nebo nemusíte. Chutná mi to s ním i bez něj ;-) Tak a příště už pochopitelně bez polotovaru!

IMG_20190316_112439_resized_20190327_120429645

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 632 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky