soutěž náhledová

Soutěž o hubnoucí balíček v hodnotě 25 tisíc má svoji výherkyni! Jste to vy?!

Konečně! Trochu jsme vás napínaly, ale teď je to tady! Předně musíme říct, že jsme byly překvapeny, kolik se vás zapojilo a soutěžilo. Soutěž jsme vyhlašovaly zde. Fakt jste úžasný, holky! (Mluvíme teď hlavně k ženám, protože pro ty byla soutěž především určena. Ale na muže nebo tatínky nezapomínáme a třeba pro ně v budoucnu taky něco vymyslíme. ;-) )

Ale zpátky. Abyste se mohly zapojit do soutěže o balíček s členstvím a hubnoucími a estetickými procedurami v hodnotě 25 tisíc korun, bylo potřeba, nám mailem poslat fotku vaší postavy a pár vět k tomu, proč byste měla vyhrát právě vy. Děkujeme za to! Co jsme četly, tak vyhrát byste si zasloužily všechny. Ale ne, proto, že bychom si myslely, že hubnout potřebujete jako sůl, to fakt NEEEE! :rose: Ale proto, že poslat fotky nemusí být každému úplně příjemné. A toho si vážíme. A taky proto, že většina z vás psala, že byste se chtěly cítit zase o něco lépe. Takže holky, strašně rády bychom, abyste vyhrály všechny, bohužel vítězka je jen jedna. Vybrala ji majitelka pražské kliniky Hedera SPA Clinic. A výherkyně bude podstupovat lymfodrenáže a jiné procedury v hodnotě 25 tisíc korun u nich na Zličíně.

Ale pozor! Vy ostatní nesmutněte, dvěma z vás klinika věnuje bolestné v podobě poukazu. Jeden v hodnotě 500 korun. Hurááá! :-)

A kde se dozvíte jména vítězek? Ve videu pod tímto článkem. Jediné, na co si musíte ještě chvíli počkat, bude losování o plnitelné kapsičky. Na ty přijde řada už brzy! ;-)  

Teď už fanfára! Tam-ta-da-dá! Vítězce gratulujeme!!! :good:  

 

Informace o autorovi

matkyvnesnazich
matkyvnesnazich
Autor s 51 příspěvky
Více informací o matkyvnesnazich

Další příspěvky