M-T-16-107 (2)

DVACET VĚT, CO NEŘÍKAT TĚHOTNÉ!

Je fajn, když se vás lidé zeptají, jak si užíváte těhotenství, ale někdy posloucháte dokola jedno a to samé.. Člověku už to pak leze dost na nervy.

  1. Konečně ti v klidu můžu říct, že jsi tlustá
  2. Porod je strašnej masakr!!!
  3. Nejíš nějak málo? Měla bys jíst za dva!
  4. Nejíš nějak moc? Pak to nedáš dolů!
  5. Můžu ti sáhnout na břicho?
  6. To, žes zatím moc nepřibrala nic neznamená! Mně to šlo nahoru až pak!
  7. Stejně se dostaneš minimálně na dvacet kilo navíc!
  8. No panečku, už se nám pěkně zakulacuješ
  9. Můžu ti sáhnout na břicho?
  10. Hlavně ať je to kluk!
  11. A kdy bude druhý?
  12. Jééé, můžu ti sáhnout ještě na břicho?
  13. Mažeš se pořádně? Ty strie jsou fakt nechutný!
  14. Hlavně si připrav tuny vazelíny! Ty rozpraskaný bradavky jsou pak masakr
  15. Jsi těhotná a chodíš do práce!?!?
  16. Jé, já si sáhnu na břicho, jooo?
  17. To jsme teda zvědaví, jak to dáte! My se kvůli tomu rozvádíme..
  18. Cože? Ty chceš na mateřské pracovat? No to hodně štěstí…
  19. Tvůj život skončí…
  20. Hele, sáhni si jí na břicho!

Poznámka: Většinou se lidé neptají, zda si můžou sáhnout na břicho a rovnou sahají!!!! Kamarádka mi dokonce říkala, že jí na břicho nesahají, ale štouchají a ďoubají jí do něj prstem!!!!

A tady je pokračování od vás čtenářů: POKRAČOVÁNÍ: Co neříkat těhotné

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky

13 Komentářů

  • Tereza
    Tereza 24. února 2016 10:59

    Strašně mě pobavil od mého bývalého kolegy k tomuto článku: No mě ještě jednou na ultrazvuku dost odrovnala doktorka, která s ledovým klidem pronesla: “To vaše dítě nemá levou ruku…. pauza pauza pauza / rodičové v šoku na pokraji kolapsu/…jo tak je tady, už se obrátila. :unsure:

     
  • Aneta Christovova 26. února 2016 14:48

    Vzdycky mám pocit nebo spíš cítím povinnost každé tehulce pochválit bříško,jak dobře vypadá a tak trochu pokecat o miminku,protože jinak se obávám,že bych nastávající matku urazila svoji ignoraci a nezájmem o její těhotenství. Ptám se sice na jiné věci,než Terka píše, ale většinou zakoncuji hovor sahanim na břicho, protože kolikrát ani nevim,na co se zrovna zeptat. Takže pro mě je to únik Upřímně,až budu těhotná,chci aby to každý ignoroval a vůbec se o tom nebavil. Vlastně to se mi splní velice lehce, moji výhodou je,že na mě těhotenství nikdo nepozná až do po porodu Pravda,hrozí mi podezření z adopce,ale je mi to fuk,hlavně že budu mít 9 měsíců klid

     
  • Aneta Christovova 26. února 2016 14:51

    Jejda,zmizeli mi smilíci,takže prosím brát celé s humorem :bye: :yahoo: :mail:

     
    • Tereza
      Tereza 26. února 2016 21:33

      Jéé ahoj :)) No je mi jasný, že ty to myslíš s humorem ! :) Hele mně to třeba nevadí, když přijde kámoška a sáhne si. Nebo kolikrát i kamarádce řeknu, jestli si chce sáhnout, když zrovna kope, ale když jsem někde na veřejnosti a přijde ke mně někdo, koho jsem viděla jednou v životě nebo dokonce nikdy neviděla, nechápu, proč by mi měl sahat na břicho. Je to prostě intimní záležitost pro mě.. A přijde mi to neslušný – moje břicho není ta pitomá bronzová placka na Karlově mostě, aby ho mohl každej cizí blbec omakávat.. :wacko:

       
  • Aneta Christovova 26. února 2016 14:55

    Ajajaj,zmizely smilici s měkkým i,asi mám pořád ještě dozvuky vysoké teploty. :wacko: Ale zase teď máte nejvíc komentářů :yahoo: :mail:

     
    • Tereza
      Tereza 29. května 2016 13:51

      Teď jsem si toho všimla, žes psala :yahoo: hahaha

       
  • Tipy pro bezdětné: Pozor na tyto dárky a tyhle kecy! – Matky v nesnázích
    8.12.2016 - 9:46

  • Zuzana 8. prosince 2016 10:01

    ako sa ma male v brusku ? Neznasam tu otazku ! (No skuste sa ho spytat mozno vam odpovie ) a zrazu velikansky zaujem ludi ktori sa inak skoro ani nepozdravili ….. Siahanie na brucho !!! To radsej ani nespominam :wacko:

     
    • Tereza
      Tereza 8. prosince 2016 13:06

      Tak to se mě nikdo neptal :D

       
  • Vendula Polcíková 14. března 2017 22:22

    Taky jsem se setkala se spoustou blbých připomínek…kluci byli v bříšku a každý se mě ptal, jestli plánujeme ještě další :D Jak to mám sakra vědět ?! Ještě se nenardily ani naše první děti :-D NEbo specialita kamarádky byla – maž si břicho jinak ho budeš mít totálně rozpraskané…Už ti začlo praskat? A mažeš si ho jak sem ti říkala? A to ona nemá žádné děti, ale její maminka říkala, že vždycky když se člověk maže tak nemá jizvy protože ona je taky neměla a to prostě bylo svaté :-D Nebo typická věta – kolik už si přibrala? To vůbec nevypadá, že čekáš trojčata… nespletli se? :-/ Nebo cože? To budou všechno kluci? Ježiši..no to si užijete..to já bych teda nechtěla mě stačí to naše jedno…a spoustu spoustu dalších blbých připomínek….Ach ti lidi…co na ně říct..asi se jen v tichosti zasmát jejich mentalitě :wacko: :yahoo:

     
  • Sandra Parmová: Jak jsem tajila těhotenství… – Matky v nesnázích
    2.5.2017 - 16:37

  • Veronika 24. května 2018 18:48

    Me se manzeluv podrizeny zeptal:Budes kojit??? Odpovedela jsem:proc, mas zizen?? A to jsem mu byla predstavena ten den… Lidi jsou drzi

     
    • Tereza
      Tereza 25. května 2018 22:19

      :cry: :o Tak to je teda strašný!