• Našima očima
  • Rozhovory
  • Vaření
  • Zpátky do formy
Matky v nesnázích
  • Zdraví
  • Volný čas
  • Krása

Diskuze k článku: Jak jsem zhubla

Zpět na článek

Nejnovější články

• Ovesné vločky, ideální snídaně nebo samý sacharid?
  • Krásné, ale jedovaté. Máte je doma? Tyto pokojovky ohrožují malé děti nebo mazlíčky
  • Jak naučit dítě na nočník? Vyzkoušejte indiánskou a rolovací metodu
  • Jak zakrýt v létě břicho? Naučte se triky s plavkami a šátky! Must have je kimono
  • Děti levně a stylově: Oblékněte je podle trendů “gender neutral” a “mini me”

matkyvnesnazich

Matky v nesnázích jsou web nejen pro matky, ale také pro všechny ženy, které se rády věnují samy sobě.

Tip na restauraci pro milovníky mořských potvor Tip na restauraci pro milovníky mořských potvor ❤️ Děkujeme za hezký večer a výborné jídlo. 😊 Dnes už se nám vrací děti, tak zas chvíli nikam nevyrazíme 🤷‍♀️ Sem se ale, jakmile to půjde, rádi vrátíme. 😉#fishrestaurant #love #sogood #bluefjordprague
@vasek_janata mi vymyslel program na nedělní odp @vasek_janata mi vymyslel program na nedělní odpoledne 🤭 ❤️ Pojďme si říct, že zapamatovat si obrázky a udržet rovnováhu, možná na sebe něco naskládat, by mi docela šlo. Ale skládačky a hlavolamy? 🤦‍♀️ Jak by řekl Ondřej Novotný: Tereza udělala veeeeelkou chybu!!! 😂 Zato Vášovi šlo snad všechno 🤷‍♀️ #survivor #survivorceskoslovensko #sunday #fun #survivorfan #puzzlesurvivor
Léto, slamáky (tenhle je můj milovanej), zmrzli Léto, slamáky (tenhle je můj milovanej), zmrzliny, koupání, ale taky vaření, vymýšlení programu pro děti, co k jídlu pro děti, usměrňování jejich hádek a to otravný mazání opalovákem. Doplníte v komentářích, co jsem zapomněla? 🤭👇

Tady jsem si dovolila sednout na zahradu. Chtěla jsem si vypít kafe a dát voraz! Mami, jdeš do vody? Mami, já mám hlad! Mami, dáme si tu zmrzlinu? Mami? Mami? 🙈🤯😂❤️ #prazdniny

O pár hodin později dopisuju tohle, přichází Emilka: “Mami? Víš co mám?” (..a smích) “Ne,” odpovídám. “Hlad!” (smích)
🤦‍♀️ #summertime #familytime #love
❤️ Na tuhle dobrotu, kterou děti milují, pot ❤️ Na tuhle dobrotu, kterou děti milují, potřebujete jen obyčejné máslové sušenky - ideálně hranaté a pak už jen vyšlehat dobrý krém.🤩 Recept najdete na webu 😘 #summercake #dortik #susenkovydort #food #sweets #notbaked #homemade #homemadecake #czechmum #easycake
Follow on Instagram
Matky v nesnázích

Kontakty

[email protected]

Redakce a provozovatel

© Copyright 2024 Matky v nesnázích.