• Našima očima
  • Rozhovory
  • Vaření
  • Zpátky do formy
Matky v nesnázích
  • Zdraví
  • Volný čas
  • Fintilna

Diskuze k článku: Bramborové knedlíky s uzeným

Zpět na článek

Nejnovější články

• Neuvěříte, jak moc to funguje. Ženy, které tohle dělají každý den, mají život bez stresu
  • Jsem jí dal svůj jedinej zapalovač a teď si nemám čím připálit, do prdele. Bartošku milovala Krejčíková i Crowe
  • Začala jsem používat tenisáky. Ručníky přestaly zapáchat a byly dokonale suché
  • Úžasná rajčatová polévka se spoustou bílkovin. Sníte celý hrnec sami
  • Konec hádkám kolem menstruace. Dokonalý návod pro muže, jak nás zvládnout ve všech fázích cyklu

matky v nesnazich

matkyvnesnazich

Matky v nesnázích jsou web nejen pro matky, ale také pro všechny ženy, které se rády věnují samy sobě.

☺️ Čtvrtek a krůtí maso na bylinkách a kořenové zelenině. Naložím, opeču, šoupnu do trouby a je to. ☺️ A ještě zbylo i maso na sendvič k večeři 🤩 Tohle je nejlepší pánev prostě. @tescoma_official  #lunch ❤️ #homemadefood #love #laskakjidlu #turkey #sandwich #turkeysandwich #homemade
Po dlouhé době zase recept ❤️ Aby bylo jasno Po dlouhé době zase recept ❤️ Aby bylo jasno - nesnáším rajskou! Ale rajčatovou polévku, co nechutná jako kečup, miluju❤️ Původní záměr byl, abych měla pro děti něco dobrého a aby pořád nechtěly pečivo s “něčím”🙄 Aby tam byly nějaké bílkoviny, jsou v ní bílé fazole. 👌 Je výborná! Zkuste ji. ❤️ #tomatosoup #rajcatovapolevka #homemade #italiansoup #love #yummy
Děkujeme za relax, odpočinek a skvělé jídlo! Děkujeme za relax, odpočinek a skvělé jídlo! ❤️ V hotelu Rajská zahrada jsem byla snad už po čtvrté. 
☺️ Teď to bylo s odstupem několika let a musím říct, že servis je stále stejně skvělý a v restauraci máte problém si vybrat. Výběr je obrovský a hlavně - vše, co jsme si dali, bylo výborné. A že toho nebylo málo 🤭😂🙌👏🏻 @hotel_rajskazahrada děkujeme ❤️ #hotelrajskazahrada #wellness #wellnessvikend @vasek_janata ☺️
Mrkejte na beauty novinky od @marionnaud_cr 😊 T Mrkejte na beauty novinky od @marionnaud_cr 😊 Ta paletka a rtěnky jsou úžasný ❤️ Děkuji #marionnaud #marionnaudcz #dekorativka #spoluprace #makeup #eyeshadows #lipstick #springmakeup
Načíst další Follow on Instagram
Matky v nesnázích

Kontakty

Info@matkyvnesnazich.cz

Redakce a provozovatel

© Copyright 2024 Matky v nesnázích.