• Našima očima
  • Rozhovory
  • Vaření
  • Zpátky do formy
Matky v nesnázích
  • Zdraví
  • Volný čas
  • Fintilna

Diskuze k článku: Moje cesta ke zdraví

Zpět na článek

Nejnovější články

• Tzatziky lepší než z Řecka. Jednoduchý recept, který zvládnete za 5 minut
  • Prázdninový horoskop: Co čeká vaše znamení? S létem přijdou změny
  • Mateřská dovolená: Kde se mají matky nejlépe? Česko vede v délce, v Japonsku mají na miminko jen 14 dní
  • Může být pes stejně chytrý jako malé dítě? Toto jsou nejchytřejší plemena
  • Už žádná klíšťata: Pijte tohle a budete v klidu! Levný tip pro celou rodinu. Dětem pomůže olej

matky v nesnazich

matkyvnesnazich

Matky v nesnázích jsou web nejen pro matky, ale také pro všechny ženy, které se rády věnují samy sobě.

Léto, slamáky (tenhle je můj milovanej), zmrzli Léto, slamáky (tenhle je můj milovanej), zmrzliny, koupání, ale taky vaření, vymýšlení programu pro děti, co k jídlu pro děti, usměrňování jejich hádek a to otravný mazání opalovákem. Doplníte v komentářích, co jsem zapomněla? 🤭👇

Tady jsem si dovolila sednout na zahradu. Chtěla jsem si vypít kafe a dát voraz! Mami, jdeš do vody? Mami, já mám hlad! Mami, dáme si tu zmrzlinu? Mami? Mami? 🙈🤯😂❤️ #prazdniny

O pár hodin později dopisuju tohle, přichází Emilka: “Mami? Víš co mám?” (..a smích) “Ne,” odpovídám. “Hlad!” (smích)
🤦‍♀️ #summertime #familytime #love
❤️ Na tuhle dobrotu, kterou děti milují, pot ❤️ Na tuhle dobrotu, kterou děti milují, potřebujete jen obyčejné máslové sušenky - ideálně hranaté a pak už jen vyšlehat dobrý krém.🤩 Recept najdete na webu 😘 #summercake #dortik #susenkovydort #food #sweets #notbaked #homemade #homemadecake #czechmum #easycake
Neděle ❤️ #nakole na oběd 😊 Krásných 20 Neděle ❤️ #nakole na oběd 😊 Krásných 20 km. #biketrip #familytime #sunday #spolu #sunnysunday #czechia
Dobít baterky 🤩 @cafegaleriezelenydum je moc h Dobít baterky 🤩 @cafegaleriezelenydum je moc hezké místo. Když sedíte vevnitř, obrazy kolem vás jsou pohlazení po duši. Teď v létě je ale skvělá i jejich zahrádka. Občas sem chodím s dětmi na kafe a zákusky. Ty mají výborné. 😊 Zkusily jsme s Míšou snídani. Vafle na slano i vsechno kolem na talíři super, ale teda ta vajíčka… Škoda toho durch upečenýho žloutku u Míši (proč někdo neudělal volské oko nové nevim 🙈) a syrovýho bílku u mě. Škoda. #snidane #breakfast #foodlover #laskakjidlu #czechmum #sogood #eggsandwaffles
Načíst další Follow on Instagram
Matky v nesnázích

Kontakty

[email protected]

Redakce a provozovatel

© Copyright 2024 Matky v nesnázích.