Protože toho teď, když kojím, moc jíst nemůžu, snažím se hledat zdravé a příliš nekořeněné varianty toho, co bych si mohla uvařit. Je to docela očistec vám povím. Upravila jsem si ale jeden svůj původní recept – těstovinový salát s tuňákem.
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
3lžíce bílého jogurtu
olivový olej
1 plechovka tuňáka
2 velká rajčata
1/2 okurky
bazalka
sůl
250g těstovin – fusilli
JAK NA TO:
Uvařte těstoviny a pak proplachujte studenou vodou, aby vychladly. Do nich vmíchejte tuňáka (bez šťávy nebo oleje ve kterém je naložený), jogurt, olivový olej, nakrájenou okurku a rajčata, dosolte, nasekejte čerstvou bazalku nebo mezi prsty promněte sušenou. Zamíchat, podávat, sníst Dřív jsem tam dávala i kukuřici a pepř (mňam!), ale to teď kvůli kojení nemůžu
Dobrou chuť!