V nedávné době vás zaujal i tento můj recept. Pokud máte rádi lehká jídla, určitě vám bude chutnat.
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
losos
citron
rajčata
olivový olej
těstoviny
parmezán
špenát
rozmarýn
stroužek česneku
JAK NA TO:
Lososa nakrájejte na kostky, osolte, vyždímejte na něj čtvrtku citronu a nasekaný rozmarýn. Nechte odležet třeba 15min. Nedávejte tam olivový olej – losos už je tak docela tučný a bylo by to dost mastné. Pánev vytřete trochou olivového oleje a až bude rozpálená, dejte tam lososa a plátky česneku. Až bude skoro hotový, vhoďte k němu přepůlená cherry rajčata. Po chvíli vysypte z pánve do misky a do prázdné teplé pánve vysypte listový špenát a zaklopte pokličkou, aby jen zavadl. Vmíchejte do něj uvařené těstoviny, aby se do nich promíchal. Rozdělte na talíř a na těstoviny dejte směs s lososem a posypte parmezánem.