IMG_9848NOV

Tipy na dárky pro maminky: Krémy na vrásky, ale i jazyky do makovice

Blíží se Vánoce a tak bych sem dala ráda pár tipů – třeba pro vaše partnery – co by vám mohli koupit. Stačí jim tedy přepinknout tento článek a dárek je na světě!

Krémy a sérum od Keory Young

Krémy používám už dva půl roku a podle mě to bude v tipech i na další Vánoce. Vydrží několik měsíců, mají lehkou konzistenci a přitom vyživí. Nevím, jak velký podíl na tom mají ty krémy nebo geny, ale pravdou je, že ve 40 letech nemám žádné výrazné, hluboké vrásky a moje máma, které je 61 a používá je taky, tvrdí, že lepší krémy nikdy neměla. A já už na sebe taky neplácám tunu krému, abych měla pocit, že moje suchá a citlivá pleť je nacucaná. Mám z toho fakt radost, že mi takhle krémy sedí, protože najít dobrou kosmetiku je občas fakt kumšt.

Tady jsou odkazy, pokud chcete omrknout: Krémy Keory Young

Snímek obrazovky 2023-12-11 v 14.54.27

Španělština pro samouky

Nevím, jak vy, ale já miluju španělštinu. Když mi bylo 19, chodila jsem do jednoho večerního kurzu a víte co? Byla jsem tak pitomá, že jsem ho nedochodila! Te’d se mlátím do hlavy. Vtipné ale je, jak jsem se ke španělštině dostala. V baru jsem potkala kluka, co nejen, že učí španělštinu, ale hlavně – on má spoustu super her, které vás ji naučí. Jedna věc jsou online kurzy (mrkněte na onlinespanelsky.cz) a druhá – ta zábavnější – jsou španělské hry! A když si k tomu nalijete skleničku, je to fakt dost sranda večer. Buď můžete zkusit pexeso nebo deskovou, kam se s panáčkem dostáváte do cíle a nebo speciální karty, které jsou rozdělené podle obtížnosti pro začátečníky až pokročilé. V létě jsme na tom s manželem fakt ujížděli a nejednou se u této zábavy spolu opili. Moje španělština by byla o něco lepší, kdybych si rozklikla ty online lekce, které mi Vašek (tak se ten kluk jmenuje – ano stejně jako manžel!) poslal. Za mě je tohle fakt nejlepší způsob jak potrénovat na dovolenou. Ten kluk je mimochodem takový terno, že vás naučí i italsky a francouzsky. Kdy se to naučil, to je mi fakt záhadou, ale je dobrej! Zvlášť ty karty jsou vymyšlené tak, že máte pocit, že už nějaký základ španělštiny máte a že to bude brnkačka. Logicky pak chytnete větší zápal do učení. Vašek má taky super vtipnej instagram  ;-) Tak se k němu proklikněte.

Ochutnávka 2-1

Šampon, kondicionér a sérum od Veniry

Pokud máte jemné a splihlé vlasy jako já a chcete okamžitý efekt, možná se vám šikne tato jejich řada. Voní nádherně po meruňkách, vlasy vyživí, nebudou vám všude poletovat a když si ke kořínkům nastříkáte to sérum, hezky vám to zvedne vlasy od hlavy. Původně jsem čekala, že výsledek uvidím po nějaké době, ale bylo to spíš naopak. Po umytí byly vlasy hezky nacucané a nebyly vysušené (jako to způsobuje většina šamponů na objem). Říkala jsem si, že objem by mohl být o něco lepší, ale to bylo ještě před tím než jsem si ke kořínkům nastříkala to sérum. “Co máš s vlasama?” “Ty máš nějaké hustější vlasy!” Ty reakce kamarádek mě překvapily, protože to bylo po několika umytích. Úplně stejně hezky meruňkově voní jejich tělové mléko.

Tady jsou odkazy, pokud chcete omrknout: Šampon, kondicionér, sérum

 

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky