mt

Našim čtenářkám aneb Slavíme tři roky

Dnes jsou to přesně tři roky, kdy jsme začaly na blog nahrávat naše články a 23.2. jsme to odpálily. Na začátku jsme často slýchaly, proč toho vydáváme tolik, proč nedáme jeden článek za nějakou dobu, ale my to tak nechtěly. Přály jsme si prostě, abyste našly odpověď na vše, co potřebujete a taky, abyste si ráno mohly, holky, uvařit kafe (no dobře – víme, že 90% matek ho pije studený) a počíst si něco na odreagování nebo nějaký tip nebo téma, které právě řešíte. Máme moc velkou radost, kolik jsme nasbíraly čtenářek a když se podíváme na vaše hodnocení na Facebooku, že nám dáváte vždy pět z pěti hvězdiček. To je úžasný!

Za tu dobu, co pro vás píšeme, jsme pro vás vydaly už cca tisíc článků! O fotkách na instagramu nemluvě. Prostřídaly se u nás témata od plen, příkrmů, opruzenin, výstřelky manželů, tipy na horečky, amoky, krémy proti vráskám, dovolené, recepty, soutěže, vyjmenovat to všechno nejde. Dostaly jsme ale také spoustu věcí od různých firem, jak pro nás, tak i pro vás. Moc díky! To je i vaše zásluha, protože nás čtete a reagujete na naše příspěvky.

I když by vás to možná nenapadlo, spoustu z vás si pamatujeme, u některých i víme, že jste s námi rok, dva nebo od úplného začátku. Pro nováčky občas zopakujeme starší článek, který už jsme v minulosti vydaly. Ať už jste u nás od začátku nebo teprve nově, je bezva, že si naše facebookové stránky zachovávají pozitivní tvář a za celou dobu jsme se setkaly snad pouze se dvěma nenávistnými a sprostými komentáři. To je trochu šok, ale jen ať to tak pěkně zůstane. (ne, že nám to budete chtít vynahradit)

Všechny naše články jsme psaly s radostí a s radostí budou i nové příspěvky vycházet. Počínaje pondělkem to bude ale už jen od jedné z nás. Není to ponorka, nepohádaly jsme se, jsme stále kamarádky, stále se budeme vídat, ale psát a sdílet s vámi vše, bude už jen jedna. Jedna matka v nesnázích. Název blogu ale zůstává stejný a obě doufáme, že vy, naše čtenářky a čtenáři zůstanete věrni blogu také. Tak vás prosíme, nezanevřete na tu, co končí a buďte hodné na tu, co zůstává.

Máme vás rády,

bez vás by to nešlo,

vaše Matky v nesnázích :heart:

 

A tady už více :heart: : Loučím se s blogem

MVN17-109

 

Informace o autorovi

matkyvnesnazich
matkyvnesnazich
Autor s 51 příspěvky
Více informací o matkyvnesnazich

Další příspěvky