5C3CDEBF-BACC-4D37-821E-0E1395116785

Loučím se s blogem

Tak dnes je to naposled, co píšu na blog. Tři roky byl blog Matky v nesnázích moji součástí, radostí, nadšením a především byl plný emocí. Nyní jsem ale dospěla k přesvědčení, že je ten správný čas tuhle etapu ukončit.

A chci vám poděkovat! Chci poděkovat, že jste si udělali třeba jen pár minut na to, abyste si přečetli moje příspěvky. Vím, jak je i minuta, zvlášť u maminek, drahá a já si toho moc vážím. Bez vás by to totiž dělat nešlo. Inspirovali jste mě, obohatili jste mě o vaše zkušenosti, rozesmáli a často i dojali. Jste supr!  :good:

Ono se vlastně nic moc nemění. Blog Matky v nesnázích pokračuje, jen už beze mě. Terka jede dál a bude tady s vámi. Bude vás bavit, poradí, pomůže, stejně jako doteď. A já se moc ráda stanu jednou z vás, jejích čtenářek. Mezi námi dvěma se taky nic nemění. Moje rozhodnutí jsem s Terkou probírala a ona ho respektuje. Kamarádky zůstáváme dál. I nadále se budeme vídat stejně jako doposud.  :-)

Děkuju Ti, Terko, za ty tři roky blogování! Jsem ráda, že jsem to zažila, že jsem zakusila pro mě, do té doby neznámý svět, že jsme mohly být my dvě u toho. Bylo to fajn!  :heart:

Vám a vašim rodinám přeju, ať jste zdraví, šťastní a ať máte pořád důvod se smát! Bylo mi s vámi na blogu hezky!  :heart:

Miri

Informace o autorovi

Mirka
Mirka
Autor s 392 příspěvky
Více informací o Mirka

John Lennon: "Láska je odpověď." Mirka: "A produktem lásky je nový život...se spoustou otázek."

Další příspěvky

1 komentář

  • Eva 23. února 2019 16:21

    To je skodaa jaky je ten duvod?cas?