bazaret

Čistka v šatníku aneb Terez a Ejvi mají BazarET

Taky se vám pravidelně stává, že prostě začnete třídit oblečení a pokaždé používáte věty jako: 1.) Ale tak třeba si to ještě vezmu, 2.) Do tohohle určitě zhubnu, 3.) Jé, tohle je hezký. To přece nevyhodím, 4.) Tohle někomu dám, 5.) Tohle začnu stopro znovu nosit a nakonec vůbec nic nevytřídíte a to oblečení, co stejně už nikdy neobléknete, vám tam akorát zabírá místo?

Tak tomuhle jsem se rozhodla úplně poprvé ve svém životě učinit přítrž! Možná už jste zaznamenali, že s kamarádkou chystáme bazar našeho oblečení. Protože jsme Eva a Terez, pojmenovaly jsme to BazarET.

Tak jsem se do toho pustila a řekla jsem si, že toho, co jsem na sobě neměla dva roky a víc (ano, mám v šatníku i věci, které tam mám i sedm let a na sobě jsem je měla třeba třikrát) se zbavím. Takže jsem začala třídit a je toho hromada. Zbavuju se tedy oblečení velikosti 34, do kterého se už nikdy v životě nenarvu a než přestanete číst, protože máte třeba větší velikost, můžu vás uklidnit!!! ….ale také oblečení velikostí 36, 38 a 40 – to záleží vždy na období, jestli jsem zrovna byla hubená, těhotná, po porodu, zase po porodu a když jsme u toho těhotenství, tak vzhledem k tomu, že třetí dítě neplánujeme, je škoda, abych doma skladovala asi čtvery těhotenské džíny a nějaké těhotenské šaty. A mimochodem – v šatníku jsem našla dokonce oblečení ještě s visačkami!! To je fakt ostuda. Plus – plánuji se zbavit i nějakých kabelek a baťůžků.

Zároveň jsem donutila manžela, aby mi z půdy sundal krabice s Emilčiným oblečením. S těžkým srdcem jsem prohrábla asi šest krabic s pidi oblečky. Je škoda, aby to bylo na půdě, když některé věci měla na sobě jen párkrát a rychle z nich vyrostla. Mohla by je klidně nosit jiná holčička. A ani nevíte, jak těžké to je! Samozřejmě se u toho rozplývám, u některých kousků si říkám, jestli do toho Emi třeba ještě neobleče nějakou panenku, protože k tomu oblečení mám prostě citovou vazbu! No nic – aktuálně máme u nás po domě milion hadříků a pračka jede na plný obrátky tak, že mi jedna z mých drahých sousedek musela půjčit i svůj sušák! A neříkejte mi, že existují sušičky, protože já vím, máme ji, ale nevěřím jí! Podle mě prostě smrskává oblečení o velikost a to fakt nevím, co by z toho dětského oblečení zbylo! Z dětského tam mám letní a zimní Emilčiny věci od úplného miminka až do velikosti 86. ;-)  Ejvi bude prodávát své oblečení a je tam taky průřez různých velikostí-taky podle období, kde byla před těhotenstvím nebo po něm.

Aktuálně naše šatna u nás doma a polovina našeho domu vypadá jako burza z devadesátek. Všude krabice, štěndry, věšáky, prádlo k vyprání všude možně po zemi. No a pokud máte Instagram, malou ochutnávku jsem začala přidávat už včera do Instastories. No a pokud ho nemáte, nezbývá vám nic jiného, než se zastavit v sobotu 3.11. na náš BazarET. V Creative Worldu v Holešovicích budeme s Ejvi od 9:30 do 12:30  ;-) Klidně vemte i děti. Creative World jsme vybraly hlavně z toho důvodu, že to je místo, kde děti slaví často narozeniny, takže pro vaše prcky jako stvořené. No a navíc si tam pak po nákupech můžete dát něco dobrého k snědku.

No a co se týče cen? Tak budeme prodávat fakt za levno! ;-) Tak se na vás těšíme v sobotu. Adresa Creative Worldu je Přívozní 3, Praha  ;-)

 

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 629 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky