kideo

SOUTĚŽ s Kideem

Někdy si stěžujete, že se některé ze soutěžních cen týkají jen těch, co bydlí v okolí Prahy. Dnes to ale nebude ten případ!  Právě dnes totiž startujeme soutěž o ceny, které využije každý rodič, který chce zdokonalit vzdělání svých dětí!

Pokud byste chtěli, aby vaše děti uměly anglicky jako když bičem mrská, začít se má hezky pěkně brzy. No a pokud to chcete mít všechno navíc pod vedením profíka a z pohodlí domova, v čase, který se vám hodí, tak byste měli rozhodně soutěžit! Dnes totiž startujeme soutěž o tři vouchery na výukový balíček Silver v hodnotě 3 999 Kč výukového programu Kideo, který obsahuje 10 individuálních výukových online lekcí s americkým lektorem.

Výukový program Kideo je vhodný především pro děti od čtyř do dvanácti let. Soukromé online lekce angličtiny probíhají prostřednictvím živého videohovoru pod vedením profesionálních amerických pedagogů. Díky speciální metodě, která imituje přirozený proces učení mateřského jazyka, se dítě učí rychleji a s radostí.

Jak soutěžit?

1.) Odpovězte naši soutěžní otázku. Najdete ji ve videu. ;-)

2.) Nasdílejte článek se soutěží

3.) Lajkněte naše FB stránky Matek v nesnázích

4.) Pod článek se soutěží na FB napiště sdílím a k tomu správnou odpověď. ;-)

3 x A3-KIDEO-CMYK-rada-5

Držíme vám pěsti. Soutěž potrvá týden!

www.kideo.cz

Jinak to video je v nelichotivým světle natočený schválně, abyste neměly, holky, mindráky z toho, jak jsme pořád vždycky všude krásný  :yahoo:  (ve skutečnosti jsme se ale mohly sejít až k večeru, denní světlo nikde a já mám prostě doma na houby osvětlení na natáčení. Děs, co?)

 

Informace o autorovi

matkyvnesnazich
matkyvnesnazich
Autor s 51 příspěvky
Více informací o matkyvnesnazich

Další příspěvky

2 Komentáře

  • Renata Ševčíková 29. října 2018 08:52

    Na fb sdíleno pod svým jménem Renata Ševčíková a odpověď c) TPR ;-)

     
  • Pavla Klugova 29. října 2018 14:47

    Sdílím TPR