IMG_20180723_232236

Vyhlášení soutěže o kosmetiku a výlet!

Prázdniny, neprázdniny, u nás se pořád něco děje. ;-) Je tady losování soutěže o přírodní kosmetiku Lavera a vstupenky do Muzea Smyslů! Pokud jste tedy soutěžily, možná jste to vy, které jste vyhrály! Ale než ta výherní jména zazní, pojďme v rychlosti připomenout, o co konkrétně se hrálo:

1/ O balíček kosmetiky Lavera /hydratační denní krém, detoxikační pleťovou masku a hydratační čistící balzám/. Všechny tři produkty mají veganské složení a obsahují komplex látek, které bojují proti znečištění a poškození pleti a brání proti vysoušení. Zkrátka pracují tak, aby byla pleť co nejzdravější a nejkrásnější.  :heart: Lavera.cz

2/ O rodinné vstupné do interaktivního Muzea Smyslů v Jindřišské ulici v Praze. To mimo jiné nabízí víc jak padesátku exponátů k prozkoumání. Užijete si u toho s dětmi spoustu zábavy od zrcadlového bludiště až po světelné efekty či různé optické iluze. /Jestli se chcete naladit, přečtěte si článek Tip, kde zabavit děti: Muzeum Smyslů

Soutěžit jste mohly jak na Facebooku Matek, tak na našem Instagramu. Na FB jsme výherkyně losovaly, na Instagramu jsme /jak bylo dané v pravidlech/ vybíraly komentáře, které nás nejvíce zaujaly. Mohly jste si napsat, jestli by vás potěšila víc kosmetika nebo muzeum a máme radost, že zájem byl zhruba půl na půl. Snažily jsme se vyhovět všem vašim přáním, tak snad se nám to povedlo.

Podívejte se na video, kterým z vás tentokrát výhry poputují! A nezapomeňte nám napsat své adresy na info@matkyvnesnazich.cz. A připsat i případnou přezdívku, pod kterou na sociálních sítích jste, ať se v tom vyznáme.  ;-)

Všem výherkyním blahopřejeme! :heart:

Informace o autorovi

matkyvnesnazich
matkyvnesnazich
Autor s 51 příspěvky
Více informací o matkyvnesnazich

Další příspěvky