mT

VYHLÁŠENÍ soutěže s Královstvím hraček SPARKYS a BAMBULE!

Konečně je to tady! Dnes se dozvíte, kdo z vás vyhrál soutěž o super hračky. Jen pro připomenutí, soutěžili jste o Kouzelnou zahrádku /My Fairy Garden/. Ta jistě potěší každou malou zahradnici. Stačí přidat hlí­nu a zasí­t semínka a ví­la, která je součástí balení­, bude mít nejen svůj domeček, ale i zahrádku. A o Cheeki Mees, což jsou figurky, kterým se taky jinak říká žvatlalové/konkrétně je to rošťák Hugo, fešanda Patty, drsňák Rendy a showman Bobby/. Nudit se s nimi rozhodně nebudete. ;-) Stačí je pošimrat po vlasech a od té doby nezavřou pusu. :good:

Mohli jste si taky vybrat, kterou výhru byste, v případě vylosování, brali raději. Někdo z vás této možnosti využil, někomu to bylo jedno a někteří si dokonce psali o úplně jiné hračky, než o které se soutěžilo. Třeba o autodráhu nebo panenky. Ani nevíte, jak rády bychom vám splnily všechna vaše přání, ale kouzlit ještě neumíme a prsten Arabely taky nemáme. :rose: Pokud tedy příště bude taková možnost, že si budete moci vybrat, mrkněte vždy na video, ve kterém ceny ukazujeme. :heart:

A teď už to, na co všichni netrpělivě čekáte! Pusťte si video, kde se dozvíte, kdo z vás vyhrál! Všem výhercům gratulujeme a nezapomeňte nám poslat adresu na info@matkyvnesnazich.cz, ať víme, kam hračky doručit. ;-)

A vy, co jste tentokrát neměli štěstí, nezoufejte, do Vánoc vyhlásíme ještě jednu soutěž, kde budou taky zajímavé a lákavé ceny!  :heart:   :bye:

Informace o autorovi

matkyvnesnazich
matkyvnesnazich
Autor s 51 příspěvky
Více informací o matkyvnesnazich

Další příspěvky