A81X5014

Vozík pro děti: Na pláž i do města

Už dlouho jsem nic nepsala do rubriky Naše nej. Ne, že by mi v poslední době neudělalo nic radost. To určitě ne, ale chtěla jsem psát o něčem, čím bych mohla potěšit a třeba i inspirovat vás a vaše děti. A dneska bych pro vás možná jeden tip měla. ;-)

Přemýšleli jsme s mužem, co koupíme synovi k jeho prvním narozeninám. Nechtěli jsme kupovat žádné blbosti, ale něco, co by mu vydrželo a z čeho by měl radost. Hraček má spoustu, tak jsme nemohli přijít na to, co by to tak mělo být. Nakonec nám ale při výběru pomohla jedna procházka. Olí spal v kočárku a po cestě jsme míjeli sympatickou rodinku, která táhla vozík s malým chlapečkem. Mohl být starý asi jako Oliver, takže něco kolem roku.

Říkám manželovi: „Hele, ten vozík! Ten je boží!“ Nutně jsem potřebovala vědět, kde se prodává, protože jsem byla přesvědčena, že to bude ten pravý dárek. Manželovi se taky líbil, tak jsem sebrala odvahu a zeptala se. /Musím říct, že na ulici běžně lidi neoslovuju. A pak toho často taky lituju. Třeba, když potkám ženu s naprosto fantastickým parfémem a nejsem schopna, se zeptat, co je to za parfém./ Věděla jsem, že když to neudělám, budu vědět „prd“. :wacko:

Ještě ten večer jsme vozík objednali a s velkým napětím čekali, až přijde. A byli jsme mile překvapeni. Dá se využít na pláž /což je hlavně na písek bezva/, tak na ježdění po městě. A jednoduše se složí. Není teda úplně nejlehčí, ale vzhledem k tomu, že uveze až sedmdesát kilo, tak se asi není co divit. „To bys mohl vozit Olího i mě?!“ navrhla jsem muži. Odpověď byla rychlejší než kdy jindy. Prý: „Určitě!“ :rose:

Vyrábí se několik typů. My objednali ten, který má na kolečkách brzdy a dá se táhnout, ale i vézt jako kočárek, neboť má z druhé strany rukojeť. Super je, že má i sundávací stříšku a co mě hodně nadchlo, že pro dítě prodávají i bezpečnostní pás. To aby nevstávalo nebo s sebou nemlátilo. I tak bych ale vozík doporučila pro děti, které už samy sedí a udrží stabilitu. Děti v něm můžou dokonce i spát a k tomu prodávají zase zvlášť podložku, ale s tou zkušenosti tedy nemám. Pořád si myslím, že se syn lépe vyspí doma nebo v kočárku. Ale neříkám, že to třeba někdy nevyzkoušíme, až budeme stát někde na místě.  ;-) Místa na spaní má ve vozíku dost. A podložku, byť jinou, máme taky. Každopádně z dárku je úplně nadšený a kdykoliv ho do vozíku posadíme, má hroznou radost. Sice s sebou máme vždycky hromadu hraček, ale většinou pozoruje svět a je tak spokojený. :heart: A já si mám kam naložit tašky s nákupem, když nejsme autem. ;-)

 

Informace o autorovi

Mirka
Mirka
Autor s 392 příspěvky
Více informací o Mirka

John Lennon: "Láska je odpověď." Mirka: "A produktem lásky je nový život...se spoustou otázek."

Další příspěvky

2 Komentáře