19756070_872910746219716_2112708180_n

Jak nám doma začaly mizet věci

Už vím, jak to chodí v Bermudském trojúhelníku. A nemusím ani nikam „lítat“. Situaci, kdy se něco vypaří z povrchu zemského a není po tom vidu ani slechu, znám moc dobře. Před několika dny se nám doma začaly ztrácet věci. Jako vážně! Prostě byly fuč! Zbyly po nich maximálně jen prázdné krabičky nebo chyběla třeba jen jedna část. Ze začátku jsem tomu nevěnovala takovou pozornost, protože jsem si říkala, že jsem je určitě zase někam položila, jak se mi často stává a pak je najdu někde na nepochopitelném místě, jako třeba sluneční „brejle“ mezi příbory nebo šampón v lednici apod.  :scratch: Vždycky ale přesvědčuju muže, že já jsem je rozhodně nikam nedávala a že musel stoprocentně on. :rose:

A nedávno se začalo dít něco podobného, jen s tím rozdílem, že já s tím tentokrát neměla nic společného. Začalo to mojí řasenkou, kterou mám pořád na stejném místě. Najednou nebyla. Prohledala jsem všechny přihrádky i skříňky v koupelně, vysypala jsem kabelku, kde jsem sice našla spoustu zapomenutých pokladů (spíš bordelu  :scratch: ), ale po řasence ani památka. Už jsem se s ní proto rozloučila a koupila si novou. Den na to se ale Olímu ztratil šátek, který jsem večer předtím nastopro žehlila. Vím přesně, že jsem ho měla v ruce a s ostatními věcmi jsem ho skládala synovi do šuplíku. Když jsem ho pak malému chtěla dát, hádejte co? Nebyl! Zmizel a nikdo neví kam. No, a pak jdu sterilizovat lahvičky a dudlíky a co myslíte? Jedna část sterilizátoru chyběla. Říkala jsem si: „To si ze mě snad už dělá někdo blázny?!“ A to chybělo ještě i dost hraček, ale to už jsem si říkala, že je něco špatně.

Proto jsem si takhle jednou dala pozor a chytila „lupiče“ přímo při činu. Olí si to namířil do ložnice a docela potichu se začal soukat pod postýlku, kde měl vzadu v rohu mezi nohou postýlky a zdí, schované kolo od sterilizátoru (abyste rozuměli, je to taková jedna kulatá část přístroje ;-)  ) pravidelně se na ni chodil dívat, chvíli si s ní pohrál a opatrně ji zasunul zpátky do rohu.  :heart: :bye:   Hlavně, když se máma s tátou nekouká a aby nebylo nic slyšet. Bylo mi jasný, že takhle „zašitý“ budou i ostatní věci, které hledám, ale kdybyste mě zabili, doteď jsem nikde nenašla. Jedinou další skrýší, kterou jsem objevila, je v kuchyni pekáč, do kterého si Olí, kromě hraček, schovává už i jídlo. Zřejmě na horší časy. :-) Na to jsem si ale už posvítila :-) ).

Tak akčním dětem zdar!

 

Informace o autorovi

Mirka
Mirka
Autor s 392 příspěvky
Více informací o Mirka

John Lennon: "Láska je odpověď." Mirka: "A produktem lásky je nový život...se spoustou otázek."

Další příspěvky