IMG_7196

Když manžel myslí i na příští rok…

Myslela jsem si, že svého muže za těch víc jak deset let, co jsme spolu, už znám. Jsou ale dny a situace, kdy mě nepřestává překvapovat. :yes:  Třeba před pár dny.

Volala jsem mu, aby cestou z práce koupil příkrmy, které jsem Olímu chtěla poprvé zkusit. Abyste rozuměli, synovi doma vařím, takže příkrmy ve skleničkách zatím nepoužíváme. Ale říkala jsem si, že by se dva, tři, doma hodily, kdyby bylo potřeba. A taky, že bych je měla Oliverkovi vyzkoušet, abych věděla, jak mu budou chutnat.  :heart:

Přijel domů, otevřel dveře a hlásí mi, že mu málem upadly ruce. To ani nemusel říkat, to jsem viděla. ;-)  Rychle se zbavoval narvaných igelitek skleničkami, které o sebe cinkaly a ucha tašek se pod tíhou začínaly trhat. Ptala jsem se: „Co to je?!“, „No ty lahvičky, co jsi chtěla. Když už jsem tam byl, tak jsem jich vzal víc a rovnou od každého druhu plus nějaké ovocné přesnídávky,“ řekl mi s tím, že tam prý nepojede za týden znovu.  :rose:  S takovým množstvím bych si ale zfleku mohla otevřít vlastní krám a začít je prodávat.  ;-)

Už jsme vyzkoušeli mrkev s bramborem, kuřecí prsa, králíka, dýni s rýží, krůtí, telecí, jen hovězí nám moc nešmakuje. Pořád nám jich ale dost zbývá. Musím přiznat, že každou skleničku jsem poctivě ochutnala a za mě nejlepší je kuřecí, ale Maxíkovi zatím nejvíc jelo krůtí. Ale nejsem si jista, jestli to u něj není jen momentální nálada. :rose:  Za pravdu mu musím dát s tím hovězím, to mi taky nepřijde moc dobré.  :wacko:   ;-)

A který příkrm je oblíbený u vás doma?  ;-)

 

Informace o autorovi

Mirka
Mirka
Autor s 392 příspěvky
Více informací o Mirka

John Lennon: "Láska je odpověď." Mirka: "A produktem lásky je nový život...se spoustou otázek."

Další příspěvky

2 Komentáře

  • Ovoce: Které ANO, které NE? – Matky v nesnázích
    20.3.2017 - 7:03

  • Jak jsem skončila s přesnídávkami babylove! – Matky v nesnázích
    23.3.2017 - 7:01