20160314_201659

Jak nakupovat pro miminko

Když jsem úplně poprvé vyrazila na nákupy oblečení pro naši holčičku, připadala jsem si jako v jiném světě. Myslím, že i Mars mi byl v tu chvíli blíž. V nepřeberném množství dětských dupaček, bodýček, roztomilých kabátků a sukýnek jsem se ztrácela jako v labyrintu, jež byl připravený pro Cedrica a Harryho Pottera. Jak mám ale já úspěšně ulovit svůj Ohnivý pohár?

Všechno bylo strašně maličké. „To snad nemůže obléct ani to nejmenší miminko,“ říkala jsem si. A také jsem si u některých oblečků, které hlásaly, že jsou pro novorozence až tříměsíční děti, říkala: Nebude jí to velké?“ Jak se vyznat v těch velikostech? Velikost 42, 50, 64, atd…. CO TO PROBOHA ZNAMENÁ?“ křičela jsem si v hlavě a okamžitě psala kamarádce Lucce, která už má skoro ročního chlapečka. „Menší než 50ku neber! 50 ale vem a určitě ne větší! Pavlíkovi byla i ta 50ka malinko volnější. Na druhou stranu, spoustu menších oblečků ani neměl na sobě, protože z nich okamžitě vyrostl,“ radila ochotně a hlavně okamžitě! Myslím, že jí nic jiného ani nezbylo!

No a jak to dopadlo? Odcházela jsem pouze se dvěma bodýčky, totálně vyčerpaná  :wacko: Dala jsem si ale předsevzetí, že za pár dní půjdu zas! No… a šla jsem… s plánem, že rozhodně nebudu kupovat všechno růžové jen proto, že jde o holčičku. A jak vidíte, skoro se mi to i povedlo!  :yahoo:

20160314_201747

Pokud se vám některý kousek líbí, tak tady je tip, kde jsem nakupovala:

Bílá bodýčka: C&A 250,- (cena za obě v jednom setu)

Růžový komplet – svetřík a pletené kalhoty: Next 399,-

Šedé triko s mývalem a knoflíčky: Next 129,-

Růžové tepláčky s kytičkou ve spodní části nohavice: Next 99,-

 

A co vy? Pamatujete na svůj úplně první nákup pro miminko?

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky