• Našima očima
  • Rozhovory
  • Vaření
  • Zpátky do formy
Matky v nesnázích
  • Zdraví
  • Volný čas
  • Fintilna

Diskuze k článku: Klidný spánek pro dítě i rodiče

Zpět na článek

Nejnovější články

• „Francie“ je OUT! Ombré manikúra: Trend s výhodou, která vás překvapí
  • Krása po 50: Trik na vrásky je zadarmo, ale nikdo ho nedělá. Znáte Lví dech?
  • Jezte meloun, okurky a dýňová semínka. Recepty, které vás zbaví otoků v obličeji
  • Zničující láska: Proč je karmický vztah tak silný a jak ho přežít?
  • Horoskop lásky a zklamání pro ženy (16. 6. – 22. 6.): Kdo odhalí nevěru a kdo musí zabojovat?

matky v nesnazich

matkyvnesnazich

Matky v nesnázích jsou web nejen pro matky, ale také pro všechny ženy, které se rády věnují samy sobě.

Donutila jsem je sdílet jediný stories, který j Donutila jsem je sdílet jediný stories, který jsem musela sama udělat🤭😂🙈, aby svým fandům řekli, že bude Podcast roku. A že by jim mohli teda poslat hlas… @jakub_kvasnicka777 @vasek_janata 
Střih Hlasů @jiridrak 😊

🤩A @hlasy_zlocinu_oficialni nakonec skončili třetí! Třetí! 👏🏻 Btw: Jen za minulý rok vzniklo 800 nových podcastů.. A co teprve ty, co jsou tady roky. 🤯 #hlasyzlocinu #podcastroku Jsou nej 😊❤️
💚Když pracuju z domova, ráda si vařím bezma 💚Když pracuju z domova, ráda si vařím bezmasá a poměrně rychlá jídla. Mám i prostor pro experimentování a nemusím sázet na jistotu kvůli dětem a manželovi. 🤷‍♀️🤭
Často vařím s tofu. Tentokrát jsem si ho chtěla zkusit zabalit do kapusty a věřte, že to bylo strašně dobrý! Jen to správně ochutit a hotovo! Pokud byste to chtěli náhodou vyzkoušet, tady je recept👇

Co budete potřebovat:
Listy kapusty
Tofu
Česnek
Zázvor
Sojovka
Sezamový olej
Sůl
Lžička protlaku
Máslo
Kokosové mléko

Tofu na jemno nastrouhejte, přidejte zázvor, česnek, sezamový olej, sojovku a sůl. Do vařící osolené vody vkládejte list za listem a nechte ho tam tak 1-2 minuty než ztratí trochu tuhost. Pak položte na ubrousek, aby vpil vodu a do listu směs zabalte. Opečte závitky na másle, přidejte protlak a vodu a na konec kokosové mléko. 😊❤️👏🏻 Můžete si to dát s rýží nebo pečivem. #homemadefood #vegetarianfood #nomeat #healthyfood #vegetarianrecipes #receptybezmasa #bezmasa #tofurecipes #healthylunch
Naše oblíbené knedlíky ❤️ Taky to milujete Naše oblíbené knedlíky ❤️ Taky to milujete? Recept najdete v BIU a na 👉 matkyvnesnazich.cz 👈#tvarohoveknedliky #dumplings #knedliky #domaciknedliky #cottagedumplings #love #homemade #sogood #strawberries🍓
Dnes jsem se rozhodla, že na sebe budu prostě ho Dnes jsem se rozhodla, že na sebe budu prostě hodná. 😊 #breakfast #homemadebreakfast #foodlover #miluju #homemadeeggs #czechgirl #avocadolove #fridaymood #healthybreakfast
Načíst další Follow on Instagram
Matky v nesnázích

Kontakty

[email protected]

Redakce a provozovatel

© Copyright 2024 Matky v nesnázích.