• Našima očima
  • Rozhovory
  • Vaření
  • Zpátky do formy
Matky v nesnázích
  • Zdraví
  • Volný čas
  • Fintilna

Diskuze k článku: Vyznejme se v očkování

Zpět na článek

Nejnovější články

• Jak naučit dítě na nočník? Vyzkoušejte indiánskou a rolovací metodu
  • Jak zakrýt v létě břicho? Naučte se triky s plavkami a šátky! Must have je kimono
  • Děti levně a stylově? Oblékněte je podle trendů „gender neutral“ a „mini me“!
  • Představte dětem 90.léta: Vzpomenete si, jak jste se bavili jako děti?
  • Dokonalá svačinka i náhrada za chlebíčky: Skvělá pomazánka s tvarohem a lososem

matky v nesnazich

matkyvnesnazich

Matky v nesnázích jsou web nejen pro matky, ale také pro všechny ženy, které se rády věnují samy sobě.

@vasek_janata mi vymyslel program na nedělní odp @vasek_janata mi vymyslel program na nedělní odpoledne 🤭 ❤️ Pojďme si říct, že zapamatovat si obrázky a udržet rovnováhu, možná na sebe něco naskládat, by mi docela šlo. Ale skládačky a hlavolamy? 🤦‍♀️ Jak by řekl Ondřej Novotný: Tereza udělala veeeeelkou chybu!!! 😂 Zato Vášovi šlo snad všechno 🤷‍♀️ #survivor #survivorceskoslovensko #sunday #fun #survivorfan #puzzlesurvivor
Léto, slamáky (tenhle je můj milovanej), zmrzli Léto, slamáky (tenhle je můj milovanej), zmrzliny, koupání, ale taky vaření, vymýšlení programu pro děti, co k jídlu pro děti, usměrňování jejich hádek a to otravný mazání opalovákem. Doplníte v komentářích, co jsem zapomněla? 🤭👇

Tady jsem si dovolila sednout na zahradu. Chtěla jsem si vypít kafe a dát voraz! Mami, jdeš do vody? Mami, já mám hlad! Mami, dáme si tu zmrzlinu? Mami? Mami? 🙈🤯😂❤️ #prazdniny

O pár hodin později dopisuju tohle, přichází Emilka: “Mami? Víš co mám?” (..a smích) “Ne,” odpovídám. “Hlad!” (smích)
🤦‍♀️ #summertime #familytime #love
❤️ Na tuhle dobrotu, kterou děti milují, pot ❤️ Na tuhle dobrotu, kterou děti milují, potřebujete jen obyčejné máslové sušenky - ideálně hranaté a pak už jen vyšlehat dobrý krém.🤩 Recept najdete na webu 😘 #summercake #dortik #susenkovydort #food #sweets #notbaked #homemade #homemadecake #czechmum #easycake
Neděle ❤️ #nakole na oběd 😊 Krásných 20 Neděle ❤️ #nakole na oběd 😊 Krásných 20 km. #biketrip #familytime #sunday #spolu #sunnysunday #czechia
Načíst další Follow on Instagram
Matky v nesnázích

Kontakty

[email protected]

Redakce a provozovatel

© Copyright 2024 Matky v nesnázích.