IMG_1215

Tip na uvolnění těla! Tohle opravdu zabírá!

Moje úžasná kosmetička a dnes už taky kamarádka, mě pozvala, jestli bych nechtěla vyzkoušet tělový rituál. Asi mi dáte zapravdu, že když my mámy musíme být čtyřiadvacet hodin ve střehu, pořád čilé a ještě u toho stíhat vařit, prát /no dobře, pere pračka/, ale žehlit, uklízet, být trpělivou krásnou maminkou, chápající, tolerantní a nejlépe i sexy manželkou, šikovnou a rychlou uklízečkou, tak že když pak dostanete příležitost, si někam na hodinu a půl lehnout, nic nedělat a jen odpočívat, že taková nabídka se neodmítá.  :rose: Nemohla jsem se dočkat, až se o mě bude chvíli někdo starat a já budu jen ležet a relaxovat.  ;-) Už delší dobu jsem byla unavená, často mě bolela hlava a nutně jsem potřebovala něčím „nakopnout“ /silný kafe už nezabíralo, ani dvě/. A tohle se zdálo, že by mohlo být ono.  :yes:

Jako vždycky jsem i tentokrát přilítla do salónu uřícená a na poslední chvíli, v hlavě myšlenky, jak to manžel se synem zvládnou, zatímco já se budu oddávat relaxaci /jasně, že to vždycky zvládnou skvěle a že moje obavy jsou zbytečné, ale asi to dělám prostě už ze zvyku :heart: / a pokaždé mě to prostředí totálně zklidní a zpomalí. Komu by se taky nelíbilo mít kolem sebe čerstvé naaranžované kytky, poslouchat relaxační hudbu /a teď nemám na mysli šumění moře, zpěv ptáků apod., což je podle mě už dávno „aut“/ a nechat se hýčkat, že jo?  :rose:

cover-image_7-kosmetika_989

Čekala mě jemná uvolňující masáž celého těla /od chodidel až po ruce/ za použití esenciálních olejů Young Living /mimochodem ty si nechávají v Be Lovely míchat ve spolupráci s dílnou Alchymistique, možná jste už o ní slyšeli/. Mohla jsem si vybrat z pěti esenciálních směsí a nejvíc mi byla příjemná směs Hormonální harmonie, která působí i na zmírnění bolestí hlavy, což mě jako silnou migreničku hodně zajímalo.

cover-image_telove-ritualy_989

Ani nevím, jak to uteklo, ale bylo to skvělý! Po té hodince a půl jsem měla zase spoustu energie, lepší náladu a celkově jsem se cítila moc dobře. Dokonce si myslím, že kdybych se domů nevrátila až k večeru, že bych se snad pustila i do gruntování, což jindy takový blbý nápady nemám. A to, že o tom teď píšu samozřejmě není jen tak. Zaprvé už víte, že když se nám něco osvědčí, rády vám to doporučujeme, zadruhé si myslím, že tělový rituál by si zasloužily všechny ženy, nejen maminy a zatřetí, už v pondělí budete moci o tělový rituál soutěžit! Takže ho možná co nevidět taky vyzkoušíte. Tak se můžete těšit. Paaa :heart:

Zdroj foto: osobní archiv a Beauty salon Be Lovely

Informace o autorovi

Mirka
Mirka
Autor s 392 příspěvky
Více informací o Mirka

John Lennon: "Láska je odpověď." Mirka: "A produktem lásky je nový život...se spoustou otázek."

Další příspěvky