mat

Sraz Matek v nesnázích

Když jsme s blogem s Miri začaly, pár známých nám říkalo, že jsme sebevrazi, že děláme blog pro matky, protože to je strašně nevděčná a kritická skupina lidí. Trošku nás to vyděsilo, ale říkaly jsme si, že to budeme dělat tak dlouho, dokud nás to bude bavit a dokud nás to bude nabíjet. Ve chvíli, kdy nám to nic dávat nebude a budeme víc otrávené než nabité, bude nám to dávat víc starostí než radostí, se na to vykašleme.

Hlavně jsme ale chtěly vidět, že naše články někoho inspirují, někomu pomáhají…. nebo jen, úplně obyčejně, pobaví a rozesmějí a vy se odreagujete od klasické rutiny a domácích povinností. I když na druhou stranu jsme tak trochu chtěly, abyste to čtení u nás na blogu začaly trošku jako tu rutinu brát. Přečíst si nás ve volné chvilce nebo v krizi, kdy potřebujete někam zadat klíčová slova a najít, co potřebujete. Takže jsme na začátku blog plnily informacemi a ozývaly se hlasy, proč toho dáváme tolik, že to přece lidi nebudou stíhat číst…  Jenže my chtěly mít “naplněno” a aby i člověk, který k nám přijde poprvé, hned věděl, e se věnujeme různým tématům.

Když jsme měly v základních věcech “naplněno”, stejně jsme chtěly v rutině vydržet. Už dlouho vydáváme disciplinovaně pondělí až čtvrtek. Občas i v pátek. Prý se tohle ale mezi blogerkami nenosí… Nedávno mi ale jedna bývalá kolegyně napsala: “Strašně se mi líbí, jak jste v tom vydávání disciplinované!” To mě moc potěšilo, protože to je přesný opak toho, co nám říkalo pár lidí na začátku.. A možná to není u blogerek v kurzu, ale je moc fajn, když nám pak někdo napíše: “Vy jste ale včera nic nevydaly…” “Kachnu už peču jen podle vašeho receptu” “Hned si letím koupit ten gel na akné, o kterém jsi psala” “Díky za tipy o cestování” “Díky za……….. (milion dalších věcí) To my děkujeme za vaši důvěru!

Těch poděkování od vás bylo už tolik a právě jen díky tomu, že se držíme toho, co jsme chtěly od začátku – mít blog nabitý informacemi. A hlavně – víte, co se nám splnilo? To, že máme skvělé čtenářky, které se naladily na úplně stejnou notu jako my dvě. Chtěly jsme blog, který bude pozitivní a i když někdy jde o ne moc pozitivní témata, my se k nim snažíme alespoň trochu pozitivně stavět a je úžasné, že vy to chápete a přistupujete k tomu úplně stejně. Takže – a už se k tomu dostávám – jsme prostě riskly ten sraz. Už loni jste se nás, holky, ptaly, jestli neplánujeme nějaké setkání se čtenářkami a víte co? Přišlo nám to trochu divné. Proč by se s námi chtěl někdo vidět a jak by se rezervovalo místo, pro kolik? Pro dva nebo pro dvacet? Co když to napíšeme a neozve se nikdo? Co když se někdo přeci jen nahlásí, ale nakonec nikdo nepřijde? Co když….

No a teď, teď po dotazu několika z vás ohledně srazu jsem si zrovna psala s jednou PRistkou ohledně soutěže pro vás a ten sraz jsem zmínila. “A proč to neuděláte ve Vapianu? Dáme vám pro čtenářky kávu nebo mini dezert k obědu zdarma. Jen mi nahlas počet lidí.” Nestihla jsem se vlastně ani nadechnout a najednou mi psala, že to je domluvené. V tu chvíli mi došlo, že bych o tom mohla třeba úplně čirou náhodou říct Miri. “Miru? Budeme mít sraz! Kdy můžeš?”  :scratch:

Některé z vás se nám už nahlásily. Některé z vás si berou dovolenou z práce!!! (jako fakt!) Některé dokonce prý jedou z jiných měst a s dětmi hledají v Praze ubytování! (jako fakt!) A jiné naopak píšou, že to mají za rohem. Máme z toho velkou radost, tak doufáme, že se tedy s vámi, co máte čas i chuť, uvidíme ve čtvrtek 5.4. v 10h ve Vapianu na Chodově. Budeme tam cca do 13h a těšíme se na vás. Ať už se nás sejde pět nebo dvacet, my si jdeme užít dobrý oběd a skvělý dezert.  ;-) Tak snad budou všechny naše a vaše děti zdravé, aby se to uskutečnilo  :heart:

MVN17-327

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 629 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky