kocarn

Tak už máme kočárek!

Když došlo na koupi kočárku, orosilo se nám s manželem lehce čelo. Podle čeho vybírat? Je fajn vyslechnout si rady zkušenějších kamarádů, ale většinou se každému z nich osvědčila jiná značka… Jemu kolega doporučoval něco, já zase slyšela úplně něco jiného. Nejvíc ze všeho mě ale děsily částky, na které se může mimikára vyšplhat. Dát totiž 40tis za kočár jsme ani jeden nechtěli. Nejsme blázni.

Pak si naštěstí muž vzpomněl, že partnerka jeho kamaráda má prodejnu s kočárky. Když jsem prolustrovala jejich FB stránky, zaujaly mě hned dva. Jeden šedivý z kočárkárkoviny a jeden bílý z eko kůže. Představa, že s tím bílým sjíždím polňačky u nás na vesnici, mě docela pobavila. Ještě nedávno se mi chlubila kamarádka svým sněhově bílým kočárkem a já si ťukala na čelo, že se úplně zbláznila. Pak jsme se ale rozhodli s manželem prodejnu navštívit a všechno bylo jinak.

„Nazdár! Tak jakou máte představu?“ vítala nás partnerka našeho známého. S bílým krasavcem na čtyřech nafukovacích kolech na nás vyloženě čekala, protože si myslela, že se mi bude líbit. No a tipovala správně – jenže já už tam šla s tím, že bílý kočár nebude, protože nejsem přece magor! Moji představu o tom, že bílá je blbost, mi ale vymluvila. Kočárek Sojan Huracan mi doporučila především kvůli materiálu. Protože je z eko kůže dá se očistit jen vlhčeným kapesníčkem. Tak uvidíme, jak často budu čistit!!! :) Vím ale, že by nám nikdy špatně nikdy neporadila. Má dokonalý přehled úplně o všem a dostala jsem tipy i na další věci pro miminko, které budu muset koupit. A to i přesto, že neočekávala nákup těchto věcí u ní. Takže jedině doporučuju ! :) Pokud hledáte kočárek za rozumnou cenu, podívejte se na jejich stránky!

https://www.facebook.com/Kočárky-MAX-Nymburk-686841554663798/?fref=ts

A teď už se k tomu konečně dostávám: My jsme vybrali tento: Skvělé recenze jsem na něj našla i na internetu, tak uvidíme, jak se osvědčí :) Je to trojkombinace. Takže k hluboké korbě je i vajíčko a sporťák ;) Cenu zašlu na požádání.  :good:

kocar3

 

Informace o autorovi

Tereza
Tereza
Autor s 631 příspěvky
Více informací o Tereza

Snažím se v životě nemalovat si černé scénáře. Proto mám ráda citát A. Lincolna: „Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.“

Další příspěvky

10 Komentářů

  • Petra Švábová 27. února 2016 19:20

    Moc hezký kočárek. Já si objednala podobný, konkrétně tento http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-peg-perego-book-plus-pop-up-sportivo-set-modular-2015-darky-perla.html , příští týden mě ho dovezou, tak doufám, že bude taky super ;) Přeji hodně úspěchů a spokojenosti. Petra

     
    • Tereza
      Tereza 28. února 2016 17:14

      Tak to mám radost, že se líbí, Péťo! :) Věřím, že bude radost s ním jezdit :) Musím říct, že to vaše béžové provedení je moc hezké! :good: Doufám, že kočárek dorazí v pořádku a bude sloužit tak, jak má ;-)

       
  • Jak jsem šmírovala kočárky – Matky v nesnázích
    16.3.2016 - 9:31

  • Seznam věcí, co mi ulehčily těhotenství! – Matky v nesnázích
    1.6.2016 - 6:02

  • Kateřina B. 9. října 2016 14:00

    Kočárek je nádherný. Zamilovala jsem si ho u vás tady na první pohled <3 Co je to za typ? A jaka byla cena? Klidně odpovězte na e-mail. Děkuju.

     
    • Tereza
      Tereza 9. října 2016 15:10

      Ahoj Káťo, kočárek je Sojan Huracan, koupila jsem ho v tom Nymburce, co je v odkazu a celá trojkombinace stála 13300 ;-)

       
  • Dagmar Dvořáčková 5. února 2017 07:49

    Dobrý den,

    Váš kočárek je opravdu designově úžasný, nadchla mě i tato variace eko-kůže s bílo-šedým pepito vzorem. Momentálně jsme také ve fázi vybírání a jak jsem se dívala na fb kočárkárny v Nymburce, kde jste pořídila, mají překrásné i další kousky, takže se tam s manželem určitě chystáme. V Praze jsme na něj na prodejnách nenarazili. Chtěla jsem se ale hlavně zeptat, jak jste byla, případně jste stále, s volbou spokojená? Splnil očekávání? Dočetla jsem se, že na sojanech trochu hrkají kolečka, případně se páře látka ve švech apod.

    Budu moc vděčná za zpětnou vazbu, s přáním krásného zbytku víkendu, Dáša

     
    • Tereza
      Tereza 5. února 2017 23:44

      Dobrý den Dášo :)

      Zatím se nic nepáře a překvapivě vypadá pořád jako nový. Sama jsem překvapená, jak snadno se udržuje a od června jsem ho otřela vlhčeným ubrouskem všeho všudy párkrát. Barva je pořád stejná, kolečka občas dofoukne manžel, ale zatím nehrkají. Určitě bych ho doporučila každému. Korbička je velká. Vejde se tam fusak a dcerka tam má pořád dost místa i teď v osmi měsících. Určitě bych neměnila. Určitě si ale na místě zkuste skládání podvozku kočáru. Korba jde sundat hezky, ale s podvozkem malinko někdy bojuju. ;-)
      Pošlete pak foto, jaký jste vybrala. Jsem zvědavá :-)

       
  • Alena Poncová 25. června 2019 22:20

    Dobrý den vím, ze je to trochu opozdeny, ale jak perete potah uvnitr kocarku kdyz je na stranach eco kuze??

     
    • Tereza
      Tereza 26. června 2019 10:58

      Zdravím, Alí :) Já už si nejsem jistá, jak to v něm bylo. Něco šlo stáhnout a dát do pračky na 30, ale stejně jsem na to pak vždy dávala čistou přežehlenou plínku ;-)